Άρχισαν να αγοράζουν… κάλπες για τις εκλογές!

Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, καθώς και για τις ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαΐου.

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες και για τις βουλευτικές εκλογές.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, ψάχνει τούτες τις γιορτινές ημέρες να αγοράσει κάλπες.

Ήδη έχει έρθει σε επαφή με δυο-τρεις βιοτεχνίες που κατασκευάζουν κάλπες ώστε όλα να είναι εγκαίρως έτοιμα, ακόμα κι αν προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Θα χρειαστούν πολλές κάλπες, αφού οι εκλογές θα είναι τετραπλές, πράγμα που σημαίνει ότι οι βιοτεχνίες αυτές θα κάνουν χρυσές δουλειές. Και ξέρετε γιατί;

Όπως μου αποκάλυψε ο Κώστας Πουλάκης, μια κάλπη στοιχίζει 90 -100 ευρώ. Και επειδή προβλέπεται ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τους δικαστικούς αντιπροσώπους, η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά να αυξήσει και την αποζημίωσή τους, ώστε να τους δώσει ένα κίνητρο να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα.

Την προηγούμενη φορά, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, εισέπραξαν 800 και 900 ευρώ. Αυτή τη φορά μάλλον θα ξεπεράσουν το χιλιάρικο.

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑτοδότης