Απίστευτο αλλά ελληνικό!!!

Εξωφρενικό: Αντιμέτωποι με 3.700 παράβολα οι πολίτες!
Η εισπρακτική φρενίτιδα του κράτους αποδεικνύεται αδηφάγος καθώς εκεί όπου σταματά η καταιγίδα των φόρων τη σκυτάλη παραλαμβάνει ένας κυκεώνας παραβόλων προς περαιτέρω ενίσχυση του δημοσίου κορβανά.

Απίστευτο αλλά ελληνικό περισσότερα από 3.700 είναι τα παράβολα “ δια πάσαν χρήσιν”, φέρνοντας στο ταμείο 250 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ συνυπολογίζοντας δεκάδες άλλα τέλη και ειδικούς φόρους εγχώριες επινόησης, τα έσοδα εκτοξεύονται σε δισ. ευρώ.

Ενδεικτικά μόνο για την αγροτική παραγωγή ή τυποποίηση υπάρχουν 250 κωδικοί με γκάμα … παραβόλου από 500 ευρώ έως 1000 ευρώ, υπάρχει παράβολο για την πιστοποίηση γνώσεως ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων, άλλο για βαμβακοπαραγωγούς που εγγράφονται στον κατάλογο παραδοσιακών ποικιλιών, παράβολο επίδειξης γραπτών Πανελληνίων Εξετάσεων … Ειδικό τέλος 460 ευρώ απαιτείται για την έγκριση σύνδεσης συστήματος συναγερμού, ενώ η απομύζηση των πολιτών περνάει και από εκατοντάδες διαφορετικά παράβολα που κατατίθενται για τη διεκπεραίωση υποθέσεων σε πολλά υπουργεία.

Πηγή Πληροφοριών: Εφημερίδα ” Καθημερινή”