Αρχίζουν να μιλούν για τον βιαστή της Δάφνης – Πως “ψάρευε” τα θύματα του [pics, vid]


αποπειραθεί να επαναλάβει το ίδιο και σε άλλες κοπέλες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, τουλάχιστον 3 κοπέλες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, καθώς εκτιμούν πως δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από τον αδίστακτο άντρα, όταν πήγαν στο σπίτι του για δουλειά.

Ο βιαστής, όπως φαίνεται, τις παρενόχλησε σεξουαλικά, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και σεξουαλικά υπονοούμενα. Ωστόσο, επειδή κατάφεραν να γλιτώσουν από τα χέρια του Σάτυρου, δεν προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία. Εκείνος, όμως, μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες του να βγάλει όλο αυτό μένος του σε κάποιο κορμί νεαρής κοπέλας αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να μην δείχνει κατευθείαν τις “προθέσεις” του.

Έτσι και έγινε…. Όταν το κουδούνι του ημιυπόγειου χτύπησε η 20χρονη! Τις πρώτες μέρες που πήγαινε στο σπίτι του για να εργαστεί ο βιαστής δεν την ενοχλούσε…  Όλα αυτά μέχρι την Τετάρτη (03.05.2017) που αποφάσισε να βάλει σε δράση το αρρωστημένο σχέδιο του, βιάζοντας και κακοποιώντας τη νεαρή κοπέλα επί ώρες. 

Η ιντερνετική παγίδα και το προειδοποιητικό post

Ο 52χρονος πλησίαζε τις νεαρές κοπέλες μέσω αγγελίας ή από το Facebook, και χρησιμοποιώντας την αναπηρία του, ζητούσε βοηθό για το σπίτι. Μάλιστα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ένα ανατριχιαστικό post το οποίο προειδοποιούσε για έναν επίδοξο βιαστή. 

Το post περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια ένα περιστατικό με μια κοπέλα να απαντά σε αγγελία για “φροντίδα τυφλής κοπέλας και οικιακές εργασίες”. Ο τίτλος του post ήταν «επίδοξος βιαστής!» και η περιγραφή ταιριάζει πολύ με τον 52χρονο δράστη της απαγωγής, βασανισμού και βιασμού της υπόθεσης της Δάφνης. Μάλιστα είχε αναρτήσει και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τότε το post αυτό μοιράστηκε πάνω από 800 φορές μεταξύ των χρηστών του facebook και είχε συζητηθεί πολύ. Επίσης, είχε ανέβει και σε site τα οποία επισκέπτονται χρήστες του διαδικτύου για να βρουν δουλειά.

Αυτό που επίσης εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι όπως αναφέρει η κοπέλα που έκανε το post στο facebook, για να γίνει έρευνα απο την αστυνομία ή και μήνυση θα πρέπει να εκτεθούν πλήρως τα στοιχεία της κοπέλας που θα έκανε τη μήνυση. Οπότε, θεώρησε καλύτερο να το δημοσιοποιήσει μέσω facebook.

Η επίμαχη ανάρτηση

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

ξ