Βίος και πολιτεία: Ο 19χρονος βιαστής της ανήλικης στη Κοζάνη διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία!

Βίος και πολιτεία αποδείχθηκε ο αδίστακτος 19χρονος που συνελήφθη στο σπίτι του στα Κοίλα Κοζάνης τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, δυο ώρες αφ’ ότου απείλησε με μαχαίρι μια ανήλικη στην περιοχή «Πλατάνια» και την βίασε, καθώς αποδείχθηκε ότι διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία της περιοχής!

Γι’ αυτό το λόγο ο νεαρός -ο οποίος είναι μαθητής!- είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο μαζί με τον αδελφό του και μια ακόμη νεαρή κοπέλα και, σύμφωνα με πληροφορίες του έχει επιβληθεί απαγόρευση να πλησιάζει σε άλλα σχολικά συγκροτήματα πλην του δικού του!

Λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της Παρασκευής, ο 19χρονος ακολούθησε την 17χρονη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου που επέστρεφε στο σπίτι της, την απείλησε με μαχαίρι και την οδήγησε στην πυλωτή μιας οικοδομής όπου την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή της.

Μάλιστα, όταν χόρτασε τις αρρωστημένες ορέξεις του, πήρε το κινητό της και την απείλησε να μην αποκαλύψει τι συνέβη, αλλιώς θα την έβρισκε!

Όμως, η ανήλικη κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της και κατήγγειλαν αμέσως τον βιασμό στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Το σημαντικό ήταν ότι γνώριζε φυσιογνωμικά τον δράστη κι έτσι έδωσε λεπτομερή περιγραφή του, με αποτέλεσμα να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ο 19χρονος ομολόγησε τον βιασμό, υπέδειξε το σημείο όπου έκρυψε το μαχαίρι και το κινητό και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.