Γρεβενά: Κλειστά σχολεία και απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Εγνατία

Οι έντονες χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων αλλά και την κίνηση των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο

Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται από το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων αλλά και την κίνηση των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.

Επίσης στην ΠΕ Καστοριάς και στους δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.

Στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους Κοζάνης και Εορδαίας η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.15, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον δήμο Βοΐου.

Σε ότι αφορά την κίνηση των οχημάτων στον άξονα της Εγνατίας οδού, η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών πριν από λίγο απαγόρευσε την κυκλοφορία των φορτηγών πάνω από 3,5 τόνους, από τον κόμβο του Βενέτικου έως τον κόμβο της Παναγιάς Γρεβενών.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ