Δήλωση Σάκη Φωλίνα ως Αντιπεριφερειάρχης πλέον της ΠΕ Γρεβενών

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρεβενών, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, για την εμπιστοσύνη, που έδειξε, προς το πρόσωπό μου και για την τιμή, που μου έκανε, δίνοντάς μου τη δυνατότητα, να  υπηρετήσω τον τόπο μου, από το καίριο αυτό πόστο.

Με πλήρη συνείδηση των ευθυνών, που αναλαμβάνω, δεσμεύομαι, ότι θα εργαστώ σκληρά, ώστε η παρουσία μου, να είναι ουσιαστική,  χρήσιμη,  θετική για τα Γρεβενά και αντάξια των προσδοκιών, των πολιτών των Γρεβενών.

Ο προκάτοχός μου, Γιάννης Γιάτσιος, με σκληρή και μεθοδική δουλειά, έθεσε τις βάσεις για την ολοκλήρωση του έργου και την επίτευξη των στόχων της Περιφερειακής Αρχής.  Η προσπάθεια αυτή, θα συνεχιστεί.

Με πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης, όλων των φορέων, ευελπιστώ και επιδιώκω, να συνδράμω και εγώ, από τη θέση αυτή, στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.

Η ποιότητα των υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, η ανάπτυξη του τουρισμού, οι αναπτυξιακές παρεμβάσεις και η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, είναι βασικοί στόχοι της Περιφερειακής Αρχής.

Οι προκλήσεις της περιόδου, που διανύουμε, είναι πολλές  και πρέπει να είμαστε σε διαρκή επιφυλακή και εγρήγορση, ώστε να μη χαθεί, καμία ευκαιρία για τα Γρεβενά.

Δεσμεύομαι, ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να φέρουμε εις πέρας τους υφιστάμενους στόχους,  να θέσουμε νέους στόχους και αναγκαίες προτεραιότητες και να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο.

 

Αθανάσιος Φωλίνας

Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Γρεβενών