Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ σε ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Γρεβενών σε καθημερινή βάση

Ο Δήμος Γρεβενών και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) παρέχουν, σε όσους δημότες επιθυμούν, τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάνελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapidtest) σε καθημερινή βάση.

Η διενέργεια των τεστ πραγματοποιείται σε κεντρικό σημείο της πόλης και πιο συγκεκριμένα εντός ισόγειου καταστήματος του Δημαρχείου Γρεβενών επί της οδού K.Ταλιαδούρητις εξής ημέρες και ώρες:

  • Δευτέρα με Πέμπτηαπό τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι
  • Παρασκευήαπό τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι

Για την μετάβαση στον χώρο απαιτείται αποστολή μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 1 (μετακίνηση για λόγους υγείας) ή έγγραφη βεβαίωση με τον ίδιο κωδικό ενώ απαραίτητος είναι και ο αριθμός του ΑΜΚΑ.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη και το πρόγραμμα δωρεάν τεστ κορονοϊούγια τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές άνω των 16 ετών μέσα από την αντίστοιχη ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΟΔΥ (https://edu.testing.gov.gr/#/).

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να εκφράσει ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώστους εργαζόμενους του τοπικού κλιμακίου του ΕΟΔΥ Γρεβενών για τις σπουδαίες υπηρεσίες που προσφέρουν ανελλιπώς στους πολίτες του Δήμου μας αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με υπέρτατο στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.    

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών