Εκδήλωση ΚΑΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Η εκδήλωση έγινε την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Δεσκάτης και ξεκίνησε με αγώνες μεταξύ των μικρών αθλητών του συλλόγου όλων των κατηγοριών. Ακολούθησε αγώνας μεταξύ των παγκορασίδων του συλλόγου, ενώ η εκδήλωση τελείωσε με έναν συναρπαστικό φιλικό αγώνα μεταξύ της αγωνιστικής ομάδας μινι αγοριών του ΚΑΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ με την αντίστοιχη της Καλαμπάκας, την οποία ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που μας τίμησε με την παρουσία της και επιφυλασσόμαστε να πράξουμε το ίδιο στο μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Δεσκάτης, κ. Καραστέργιος Δημήτριος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Δεσκάτης θα σταθεί αρωγός και στη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα με την παρθενική συμμετοχή της ανδρικής ομάδας του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΘ.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στον χορηγό της εκδήλωσης, το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ του  ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΡΑΣΙΝΙΚΑ, που πάντα στέκεται δίπλα στις προσπάθειες του συλλόγου μας και που  χορήγησε δωρεάν χυμούς, κρουασάν και νερά σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Θερμά ευχαριστούμε επίσης το Φαρμακείο της ΤΣΙΟΥΜΕΛΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ , που πρόσφερε δωρεάν στον σύλλογό μας ένα πλήρως εξοπλισμένο κουτί πρώτων βοηθειών.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

ΚΑΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ