Εσείς ανοίξατε προφίλ στο σκύλο σας; Doggo, η πρώτη εφαρμογή για σκύλους, που ενημερώνει για φόλες, αδέσποτα, ασθένειες κλπ

Επίσης ενημερώνει για κτηνιατρεία, pet shop, εκπαιδευτές, ξενοδοχεία σκύλων, σαλόνια ομορφιάς, πάρκα, εστιατόρια ή καφετέριες που επιτρέπονται οι σκύλοι και εκδηλώσεις φιλοζωικών οργανώσεων.

Η εφαρμογή απευθύνεται και σε επιχειρήσεις που πωλούν προϊόντα ή παρέχουν υπηρεσίες για σκύλους. Η καταχώρησή τους στο Doggo είναι δωρεάν, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερη προβολή, υπάρχουν προσιτά πακέτα διαφήμισης.

Η χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν και απλή.
Ο ιδιοκτήτης μόλις κατεβάσει το app, πρέπει να δημιουργήσει προφίλ του σκύλου, περίπου με το ίδιο τρόπο που κάνουν οι χρήστες του facebook.
Σε αυτό ανεβαίνουν φωτογραφίες και πληροφορίες σχετικά με το γένος, τη ράτσα/ημίαιμο, το χρώμα, την ηλικία και άλλες πληροφορίες που είναι στη διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη να τις μοιραστεί ή όχι.
Υπάρχει επίσης κοινοποίηση παρουσίας και τοποθεσίας, προκειμένου να εντοπίζονται σκύλοι σε κοντινές αποστάσεις για να παίξουν μαζί.
Το Doggo δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω chat.

Παράλληλα, δίνει πληροφορίες για να αποφευχθούν κίνδυνοι, όπως σημεία που υπάρχουν φόλες ή άγριες αγέλες. Σε περίπτωση που χαθεί το σκυλί, το Doggo διαθέτει ειδική λειτουργία με την οποία ενημερώνονται οι υπόλοιποι χρήστες, για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.
Εκτός από το προφίλ του κατοικίδιου, μπορεί να δημιουργηθεί προφίλ για αδέσποτα.
Το μόνο που χρειάζεται είναι μια φωτογραφία.
Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να βρεθεί πιο εύκολα μια οικογένεια για το τετράποδο.

Για περισσότερες πληροφορίες: doggo.gr

www.valueforlife.gr