Ημερίδα για την λοιμώδη αγαλαξία των αιγοπροβάτων

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης ημερίδα για την ενημέρωση των κτηνοτρόφων  του Δήμου και των όμορων περιοχών, για τις επιπτώσεις της λοιμώδους αγαλαξίας στα αιγοπρόβατα.

Έγινε πλήρης ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Χατζηζήση Λάμπρο, τον Γενικό Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Δούρδα Αναστάσιο, την κ. Καραμούσα Όλγα ,τον κ. Αντωνίου Αναστάσιο, τον κ. Καγιαμπάκη Εμμανουήλ από την Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Ε Γρεβενών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ασθένειας, καθώς επίσης και τις οικονομικές επιπτώσεις που επιφέρει σε περίπτωση εμφάνισής της.

 

 

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Δεσκάτης κ. Κορδίλα Δημήτριο και τον Αντιδήμαρχο κ Ορφανίδη Χαράλαμπο για την συμμετοχή τους και την παραχώρηση της αίθουσας.

Αντίστοιχες Ημερίδες θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση ανάλογων προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

Δρ. Λάμπρος Χατζηζήσης