Κανίβαλος παραδόθηκε στις αρχές δηλώνοντας πως βαρέθηκε να τρώει ανθρώπινο κρέας

Ο δράστης και αστυνομικοί βρέθηκαν σε ένα σπίτι στο Κουάζουλου-Νατάλ, όπου βρέθηκαν και άλλα ανθρώπινα μέλη, ενώ οι ιατροδικαστές εξετάζουν κατά πόσο τα μέλη αυτά ανήκουν σε έναν ή σε πολλούς ανθρώπους. Από την έρευνα, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, ηλικίας 22, 29 και 32 ετών που εικάζεται ότι δολοφόνησαν μία γυναίκα και στη συνέχεια τεμάχισαν τη σορό της, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τσέρμειν Στρούγουιγκ. Οι τρεις ύποπτοι κατηγορούνται για δολοφονία αλλά και παράνομη κατοχή ανθρωπίνων οργάνων και ιστών.

Ένα ακόμη 31χρονος ύποπτος, κατηγορείται μόνο για κατοχή ανθρωπίνων οργάνων καθώς δε φαίνεται να συμμετείχε στη δολοφονία της γυναίκας. Στη σκηνή όπου τελέστηκε το έγκλημα βρέθηκαν υπολείμματα ανθρωπίνων μελών ενώ ανακαλύφθηκε και άλλη μία παρόμοια στην περιοχή Αμάνγκουε.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως οι τρεις κατηγορούμενοι κατανάλωσαν μέρος της ανθρώπινης σάρκας και ίσως μοιράστηκαν μέρος της “λείας” τους με τον τέταρτο ύποπτο.

Ωστόσο, ο κανιβαλισμός στη Νότια Αφρική δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα, εκείνο όμως που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι κατηγορούμενοι είναι κατηγορίες για παράβαση νόμου του 1983, ο οποίος απαγορεύει την κατοχή οποιουδήποτε ανθρώπινου ιστού ή μέρους σώματος χωρίς άδεια.

Πηγή: news247.gr