Κοζάνη: Τριήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων και ερεθιστών για καθήκοντα προστασίας από το Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων White Ghosts Κ9

Civil Protection & Decoy Tasks (εκπαίδευση σκύλων και ερεθιστών για καθήκοντα προστασίας ρελιστικού τύπου για την προστασία του πολίτη)

Το σεμινάριο / εργαστήρι είναι κατάλληλο για εκπαιδευτές σκύλων , σώματα ασφαλείας ιδιωτικά και κρατικά , ιδιώτες που τους αφορά η εκπαίδευση των σκύλων τους σε καθήκοντα προστασίας και για οποιονδήποτε θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις στου στο αντικείμενο του ερεθιστή και των καθηκόντων προστασίας.

Εισηγητής του σεμιναρίου / εργαστηρίου θα είναι ο καταξιωμένος στρατιωτικός εκπαιδευτής σκύλων και κυναθλητής Χατζάκος Γεώργιος.

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα παραλάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής με την υπογραφή και σφραγίδα του κυναθλητικού ομίλου και του εκπαιδευτή / εισηγητή Γ. Χατζάκου.

Το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου είναι 75 ευρώ το τριήμερο και 25 ευρώ η κάθε έξτρα ιδιωτική μέρα εκπαίδευσης , για αυτούς που θα παρακολουθήσουν ολόκληρο το 7ήμερο η μία μέρα Ι.Ε. θα είναι δωρεάν δηλαδή 150 ευρώ (και όχι 175 ευρώ).

Στις ιδιωτικές ημέρες εκπαίδευσης θα μπορεί ο καθένας να δηλώσει επιθυμητές ώρες της άσκησής του.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6947860100 και info@whiteghosts.gr

Κάντε κράτηση σύντομα γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες και λόγο μεγάλου ενδιαφέροντος πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα.