Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση RUN Κωνσταντίνεια

Η φετινή διοργάνωση, στάθηκε αντάξια των προσδοκιών, εξαιτίας των συμμετοχών, του εξοπλισμού που δόθηκε, της υποστήριξης των αγωνιζομένων και της παρουσίας διακεκριμένων ατόμων από το χώρο του Αθλητισμού. 

Την εκκίνηση του αγώνα στην Κεντρική Πλατεία Δεσκάτης, έδωσε ο Δήμαρχος Δεσκάτης Καραστέργιος Δημήτριος ο οποίος αγωνίστηκε στα 5000μ. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν πάνω από 500 άτομα μεταξύ των οποίων μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου Λυκείου, καθώς και άτομα από το χώρο του αθλητισμού και μη. Όλοι μαζί έδωσαν το παρόν τιμώντας με τον τρόπο αυτό την ξεχωριστή γιορτή της Κωμόπολής. Σημαντική στάθηκε η συμμετοχή ατόμων από όλη την Ελλάδα αλλά και από το Εξωτερικό.  Αξιζει να σημειωθεί ότι αγωνίσθηκε στα 5000 μ και το μέλος του ΔΣ ΣΕΓΑΣ Ιάκωβος Πετρούλας. Ανάμεσα στους θριαμβευτές ξεχώρισε στην πρώτη θέση στα 5000 μέτρα ο Σκόδρας Αθανάσιος, ενώ στη 2η και 3η ο Τζιώλας Αθανάσιος και ο Τσακιλτζίδης Κυριάκος. Στα 10000 μέτρα, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Τσιάκαλος Νικόλαος ενώ ο Ροβυθάκης Αναστάσιος και ο Σταθόπουλος Δημήτριος τη 2η και 3η.

Σε αυτό το άψογα οργανωμένο περιβάλλον συνέβαλαν πολλοί, ενώ η δημοτική αρχή ευχαρίστησε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς και τους εθελοντές που συνείσφεραν για την επιτυχία των εκδηλώσεων. 

Μετά το πέρας των αγώνων, ο κος Καραστέργιος Δημήτριος τόνισε ιδιαίτερα την αξία τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων ενώ ένοιωσε δικαιωμένος μέσα από τα χαμόγελα των μικρών αλλά και μεγάλων που συμμετείχαν.