Ξυλοκόπησε τον αντιδήμαρχο Γρεβενών στο Δημαρχείο-Η Δημοτική αρχή καταδικάζει

Ιδιοκτήτης ξενοχειακής μονάδας στα Γρεβενά επιτέθηκε και τραυμάτισε μέσα στο Δημαρχείο τον Δημήτρη Μπόλη αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Γρεβενών.

 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας στράφηκε εναντίον του αντιδημάρχου γιατί ο τελευταίος σε συζήτηση που έγινε στο γραφείο του παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας, δήλωσε ότι θα καταψηφίσει την αίτημα των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων  για την συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στα Γρεβενά, που θα συζητηθεί στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αναφερόμενος στο περιστατικό ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμανης τόνισε ότι «οι τραμπουκισμοί και οι ασκήσεις βίας εναντίον δημοτικών συμβούλων είναι καταδικαστέοι σε κάθε περίπτωση και πρόσθεσε  ότι μετά απ’ όσα προηγήθηκαν δεν πρόκειται να τεθεί προς συζήτηση  στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων. Ο κ. Δασταμανης  δήλωσε ότι θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα καταδίκης του βίαιου περιστατικού και παράλληλα να εκφράσει την συμπαράστασή  του στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Δημήτρη Μπόλη.

Ο Αντιδήμαρχος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γρεβενών ενώ από αναμένεται να καταθέσει και μήνυση.

Σπύρος ΚΟΥΤΑΒΑΣ(vetonews.gr)

 

Η Δημοτική αρχή καταδικάζει

Το πρωτοφανές περιστατικό χειροδικίας και εξύβρισης σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Δημητρίου Μπόλη από δημότη των Γρεβενών, το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου 2021 εντός του Δημαρχείου, είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.

 

Η Δημοτική Αρχή ΔΕΝ πρόκειται να εκφοβιστεί από αντιδημοκρατικές μεθόδους και βίαιες συμπεριφορές που στόχο έχουν να φιμώσουν την ελεύθερη γνώμη της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατ’επέκταση να «διαμορφώσουν» με τραμπουκισμούς τη λήψη αποφάσεων των εκλεγμένων αντιπροσώπων των πολιτών για τα κρίσιμα θέματα του τόπου καθώς αυτή πρέπει να γίνεται πάντα ανεμπόδιστα και ανεπηρέαστα.

 

 

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών