Οργή στην ΝΔ για την «Αυγουστιάτικη» δημοσκόπηση του ΑΠΕ, που ανιχνεύει το πολιτικό τοπίο στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας

«ανιχνεύει το πολιτικό τοπίο στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας» και η οποία «δείχνει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πολύ μικρό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ» (στα όρια του στατιστικού λάθους) και ότι ο πρωθυπουργός… προηγείται του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ερώτηση «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό της χώρας».

Η Νέα Δημοκρατία με την ανακοίνωση που εξέδωσε κάλεσε το ΑΠΕ ΜΠΕ να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα την δημοσκόπηση που επικαλείται και έκανε επίσης λόγο για θλιβερό κατάντημα του ΑΠΕ καθώς όπως σημείωσε «λειτουργεί ως φερέφωνο του Μαξίμου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ για την «Αυγουστιάτικη» δημοσκόπηση αναφέρει:

«Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων απέδειξε σήμερα, για μια ακόμη φορά, ότι λειτουργεί μόνο ως φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο ξεπεσμός του στα αχνάρια της Ε.Ρ.Τ. δεν έχει προηγούμενο.

Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Πρακτορείου κ. Μιχάλης Ψύλος, υπόλογος για το θλιβερό αυτό κατάντημα, δεν δικαιούται να παραμείνει ούτε μια μέρα παραπάνω στη θέση του.

Το Πρακτορείο ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και δεν μπορεί να λειτουργεί ως παραμάγαζο κανενός».

Υ.Γ. Αναμένουμε άμεσα από το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. να δώσει στη δημοσιότητα τη δημοσκόπηση που επικαλείται. Σε διαφορετική περίπτωση ας μεταφέρει την έδρα του στο Μέγαρο Μαξίμου».