Ο Μπέσνικ Χάσι… ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Στην βελγική ιστοσελίδα “hln.be” παραχώρησε δηλώσεις ο Μπέσνικ Χάσι, που μίλησε ως προπονητής του Ολυμπιακού και αποκάλυψε τι του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνάντηση που είχαν!

“Όταν μίλησα με τον πρόεδρο, μου είπε δύο λόγους, για τους οποίους θα ήθελε να αναλάβω τον Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο ξανά.

Ποντάρει στην εμπειρία που είχα στη Λέγκια (την οδήγησε στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια), αλλά και στην Άντερλεχτ, όπου κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ο δεύτερος λόγος είναι πως θεωρεί ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στη μεγάλη πίεση.

Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ κάτι αντίστοιχο γίνεται. Γι’ αυτό, θα είναι μία ωραία πρόκληση τα προκριματικά, στα τέλη Ιουλίου”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 45χρονος τεχνικός.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για διετή συμφωνία ανάμεσα σε Χάσι και Ολυμπιακό, όπως και για την προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη να τον πείσει να αναλάβει τη Νότιγχαμ Φόρεστ πέρσι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι ο Μπέσνικ Χάσι θα έρθει (πιθανότατα την Τρίτη, 5/6, θα μπει στο αεροπλάνο) μαζί με τρεις βοηθούς του στο Λιμάνι, ένας εκ των οποίων θα είναι ο αναλυτής Μπαρτ Μιρτ.

sport24.gr