ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών:Η ερώτηση βέβαια αφορούσε το κόστος της φύλαξης (μάλλον για την εταιρεία φύλαξης και τους ωφελούμενους ήταν το ενδιαφέρον!)

ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

«Στο χρονικό διάστημα από το 2014 έως σήμερα, διευθετήθηκαν όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούσαν δικαστικές εκκρεμότητες με τους αναδόχους των αρχικών έργων και τις παραλαβές των έργων από την υπηρεσία, πλήρης καταγραφή του υπολειπόμενου έργου, ολοκλήρωση της ειδικής μελέτης που απαιτήθηκε, και ο διερεύνηση του προσήκοντος τρόπου εκτέλεσης της εργολαβίας, στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας».

Το παραπάνω κείμενο είναι ένα απόσπασμα από την απάντηση του Υπουργείου Εργασία στην ερώτηση  βουλευτή κ Πάτση. Η ερώτηση βέβαια αφορούσε το κόστος της φύλαξης (μάλλον για την εταιρεία φύλαξης και τους ωφελούμενους ήταν το ενδιαφέρον!)παρά για την ουσία.

Η απάντηση του Υπουργείου έρχεται να επιβεβαιώσει, τις ανακοινώσεις της πρώην προέδρου του ΟΑΕΔ κ. Καραμεσίνη, κατά την επίσκεψή της  στα Γρεβενά την Πέμπτη 16-05-2019, όπου μαζί με τον γενικό δ/ντή της τεχνικής υπηρεσίας είχαν ανακοινώσει και το χρονοδιάγραμμα , το οποίο προέβλεπε μέχρι 15 Ιουλίου την ολοκλήρωση της επικαιροποίησης της μελέτης , μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου την ολοκλήρωση των τευχών δημοπράτησης και τον Οκτώβριο την δημοπράτηση του έργου.

Επειδή στις Δημοκρατίες έτσι συμβαίνει, άλλος κάνει τη δουλειά και άλλος κόβει τις κορδέλες, εμείς θα προσπεράσουμε το  non paper  του κ. Πάτση για τις συντονισμένες ενέργειές του και θα ευχηθούμε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και να «χτιστεί επιτέλους το γεφύρι της Άρτας».

Κ. Πάτση ο Σύριζα έκανε αυτό που έπρεπε και αυτό που απαιτούσαν οι δικαιούχοι και η λογική, όλα τα βρήκατε έτοιμα, ελπίζουμε να μην αρχίσετε και σ’ αυτό το έργο, τα πισωγυρίσματα, όπως στο φυσικό αέριο, και τον Ε65.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ