Έντονη αντίδραση του Γ. Δασταμάνη στο kozan.gr μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών Κ. Ταταρίδη

Έξαλλος και καυστικός ο Γ. Δασταμάνης στο kozan.gr μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών Κ. Ταταρίδη: “Είναι απαράδεκτος. Εάν δεν ανακαλέσει τα λεγόμενά του ο κ. Ταταρίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα ζητήσω την παρέμβαση του Εισαγγελέα. 10 χρόνια Δήμαρχος ουδέποτε με κατηγόρησε κανείς για αλισβερίσια. Υπάρχουν κι όρια υπάρχουν και κόκκινες γραμμές. Αν δε συνέλθει ο σημερινός Δήμαρχος θα έχει ντράβαλα. Το λέω ωμά, λαϊκίστικα. Αν δεν ανακαλέσει, αν δε ζητήσει συγνώμη, η υπόθεση θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Προφανώς δεν ξέρει τι του γίνεται. Είναι εκτός τόπου και χρόνου” (Hχητικό)

Την έντονη αντίδρασή του για όσα ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο WEST Channel ο Δήμαρχος Γρεβενών Κ. Ταταρίδης εξέφρασε, το βράδυ της Κυριακής (στις 21:40) με τηλεφωνική του συνέντευξη στο kozan.gr ο προκάτοχός του Γ. Δασταμάνης. Ο σημερινός Δήμαρχος Γρεβενών αναφερόμενος στο κολυμβητήριο και συγκεκριμένα στο διαγωνισμό δημοπράτησης των αποδυτηρίων αναρωτήθηκε για ποιο λόγο  ψηφίστηκε στις 27 Δεκέμβρη και δεσμεύει τη ΣΑΤΑ της δικής του δημοτικής αρχής ενώ έκανε κάποιες κρίσεις περί του συγκεκριμένου έργου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “μπαίνει το ερώτημα κι η υποψία ότι κατευθύνθηκε  σε κάποιους εργολάβους φίλα προσκείμενους προς την προηγουμένη δημοτική αρχή,” συμπληρώνοντας πως το ύψος των 60.000 ευρώ για το συγκεκριμένο έργο είναι εκ του πονηρού, γιατί, όπως είπε, τόσο επιτρέπει ο νόμος για να γίνει απευθείας ανάθεση.

Απαντώντας σε όλα αυτά ο τέως Δήμαρχος Γρεβενών ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι απαράδεκτος. Εάν δεν ανακαλέσει τα λεγόμενά του ο κ. Ταταρίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα ζητήσω την παρέμβαση του Εισαγγελέα. 10 χρόνια Δήμαρχος ουδέποτε με κατηγόρησε κανείς για αλισβερίσια. Υπάρχουν κι όρια υπάρχουν και κόκκινες γραμμές. Αν δε συνέλθει ο σημερινός Δήμαρχος θα έχει ντράβαλα. Το λέω ωμά, λαϊκίστικα. Αν δεν ανακαλέσει, αν δε ζητήσει συγνώμη, η υπόθεση θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Δεν ξέρει τι του γίνεται”, ενώ περί των 60.000 ευρώ και της απευθείας ανάθεσης ο κ. Δασταμάνης είπε πως από την κείμενη νομοθεσία δεν υπάρχει απευθείας ανάθεση 60.000 ευρώ.

Ακούστε τι είπε στο kozan.gr ο Γ. Δασταμάνης

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών Κ. Ταταρίδη που προηγήθηκαν και προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Γ. Δασταμάνη.