Έφυγε σήμερα ένας από τους ποιό αγαπητούς ανθρώπους των Γρεβενών!

Έφυγε σήμερα ένας από τους ποιό αγαπητούς ανθρώπους των Γρεβενών αλλά και της Κοινότητας Σπηλαίου που υπεραγαπούσε και στην οποία ήταν Πρόεδρος.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Ράμμο 62 χρόνων που ηττήθηκε στην μάχη με τον κορωνοιό. που έδινε τον τελευταίο καιρό  σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η είδηση του θανάτου προκάλεσε θλίψη τόσο στους κατοίκους του Σπηλαίου όσο και της πόλης των Γρεβενών που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για αυτό το γελαστό παιδί που μόνο φίλους είχε στην μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της κόρης του Μαρίας που υπεραγαπούσε στο fb

Πόση περηφάνια νιώθω που έζησα αυτή τη ζωή να σε αποκαλώ μπαμπά.  Πατέρας με όλη τη σημασία ! Στα εύκολα και στα δύσκολα.. αυτό το χαμόγελο σου , θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου ως τον πιο πολύτιμο θησαυρό. Το χαμόγελο που ζέσταινε τις καρδιές όλης της πόλης ! Ένα είναι σίγουρο μπαμπά μου … όλος ο νόμος προσευχόταν για εσένα , αλλά εσύ ήθελες να φύγεις ηρωικά από τα δεσμά της ΜΕΘ. Ξέρω ότι δεν με αφήνεις ποτέ , είσαι γύρω μου , ακούω το γέλιο σου στο αφτί μου , ακόμη και τώρα μου δίνεις κουράγιο και απίστευτη δύναμη. Δεν λέω αντίο , θα ξανά ανταμωθούμε , όποτε θελήσει ο Θεός. Η μοναχοκόρη σου , Μαρια 2764.png Τακης Ραμμος

 

 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του

Ε.Τ