Εγκρίθηκε η ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης για το έργο «Επισκευή και συντήρηση δρόμου από Τ.Κ. Χρυσαυγής προς όρια Π.Ε. Γρεβενών»

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης  για το έργο «Επισκευή και συντήρηση δρόμου από Τ.Κ. Χρυσαυγής προς όρια Π.Ε. Γρεβενών» συνολικού προϋπολογισμού 597.000 ευρώ με αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου από την Τ.Κ. Χρυσαυγής Βοΐου προς την Τ.Κ. Τρικόρφου της Π.Ε. Γρεβενών, μήκους 3.600μ περίπου.

 Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο της Περιφέρειας καθώς αφορά στην εξυπηρέτηση του αγροτικού και κτηνοτροφικού πληθυσμού της περιοχής μας αλλά επιπρόσθετα εξασφαλίζεται και η πρόσβαση στα χωριά των Π.Ε Γρεβενών και Κοζάνης με τη μεταξύ τους σύνδεση.

Δημιουργείται επίσης με τον δρόμο αυτό ένας τουριστικός σύνδεσμος ανάμεσα στα φημισμένα πετρόχτιστα γεφύρια του Βοΐου Κοζάνης των Γρεβενών και της Καστοριάς.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζει να υλοποιεί υποδομές οδικών έργων που έχουν ως  στόχο τόσο την  ασφάλεια των πολιτών όσο και την βελτίωση της προσβασιμότητας σε κάθε περιοχή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ