Μια ακόμη διάκριση για τον Δήμο Γρεβενών στον κορυφαίο θεσμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας – Εύσημα από την Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου

Ο Δήμος Γρεβενών για μια ακόμη φορά βρέθηκε στην κορυφή των εθνικών συμμετοχών του σπουδαίου θεσμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας καθώς ήταν ανάμεσα σε εκείνες τις ελληνικές πόλεις που βραβεύτηκαν για τα έτη 2021 και 2022 σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της Υφυπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας Αλεξάνδρας Σδούκου, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας Νικολάου Ταγαρά και του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιου Μπακογιάννη.

Στην τελετή βράβευσης, τον Δήμο Γρεβενών εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Τριγώνης, λαμβάνοντας τον τιμητικό έπαινο από τη συντοπίτισσά μας Υφυπουργό κα Σδούκου, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις συνεχείς και επιτυχημένες δράσεις του Δήμου μας, αναφορικά με την υιοθέτηση μέτρων και συμπεριφορών που εξυπηρετούν τις αρχές της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

«Η δουλειά που κάναμε τόσα χρόνια έχει καταστήσει τα Γρεβενά αποδεδειγμένα πρωτοπόρα στη βιώσιμη κινητικότητα, δείχνοντας τις δυνατότητες μας σε αυτό τον τομέα και όχι μόνο. Θέλω να πιστεύω ότι όλη αυτή η παρακαταθήκη θα συνεχιστεί και θα αξιοποιηθεί στο μέλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω τόσο στους συναδέλφους μου αιρετούς, που τόσα χρόνια “τρέχαμε” μαζί τις δράσεις αυτές, αλλά κυρίως στις δύο “αθέατες” ψυχές των εκδηλώσεων και του οργανωτικού, τις ειδικές συνεργάτιδες Ειρήνη Κεφάλα και Ελένη Μετεντζόγλου, οι οποίες από το 2014 μέχρι σήμερα έκαναν τα πάντα για την επιτυχία τους, αθόρυβα και αποτελεσματικά!», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Τριγώνης.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Δήμος Γρεβενών έχει ήδη βραβευθεί τρεις φορές για την ενεργή παρουσία του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, συμμετέχοντας ανελλιπώς στη σημαντική αυτή διοργάνωση εδώ και δέκα χρόνια.

Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών