Εξαφανισμένο το market pass, ακόμα στο περίμενε χιλιάδες δικαιούχοιΆδικα περίμεναν χιλιάδες δικαιούχοι το market pass την πληρωμή τους. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μήνες, στις 3 Ιουλίου θα πληρωνόταν η τελευταία δόση του market pass για τους δικαιούχους άυλης κάρτας. Παρόλο που χιλιάδες δικαιούχοι περίμενα την πληρωμή του market pass, αυτή δεν ήρθε και είναι πλέον άγνωστο πότε θα προχωρήσει η διαδικασία. Δεν έχει πληρωθεί ακόμα το market pass σε χιλιάδες δικαιούχους. Κανονικά έπρεπε οι πληρωμές να έχουν γίνει ήδη, αντ’ αυτού οι δικαιούχοι δεν έχουν δει χρήματα στον λογαριασμό τους. Με την ακρίβεια να συνεχίζει να δείχνει τα δόντια της σε κάθε επίσκεψη για ψώνια στα σούπερ μάρκετ, οι δικαιούχοι του market pass ανέμεναν ως μάνα εξ ουρανού την πληρωμή του, ως μία μικρή βοήθεια για την λαίλαπα των τιμών. Φυσικά στην ιστοσελίδα voucher.gov.gr, στην κατηγορία για το market pass, μπορεί κάποιος να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η πληρωμή του.

Άδικα περίμεναν χιλιάδες δικαιούχοι το market pass την πληρωμή τους. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μήνες, στις 3 Ιουλίου θα πληρωνόταν η τελευταία δόση του market pass για τους δικαιούχους άυλης κάρτας.

Παρόλο που χιλιάδες δικαιούχοι περίμενα την πληρωμή του market pass, αυτή δεν ήρθε και είναι πλέον άγνωστο πότε θα προχωρήσει η διαδικασία.

Δεν έχει πληρωθεί ακόμα το market pass σε χιλιάδες δικαιούχους. Κανονικά έπρεπε οι πληρωμές να έχουν γίνει ήδη, αντ’ αυτού οι δικαιούχοι δεν έχουν δει χρήματα στον λογαριασμό τους.

Με την ακρίβεια να συνεχίζει να δείχνει τα δόντια της σε κάθε επίσκεψη για ψώνια στα σούπερ μάρκετ, οι δικαιούχοι του market pass ανέμεναν ως μάνα εξ ουρανού την πληρωμή του, ως μία μικρή βοήθεια για την λαίλαπα των τιμών.

Φυσικά στην ιστοσελίδα voucher.gov.gr, στην κατηγορία για το market pass, μπορεί κάποιος να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η πληρωμή του.